Raambestickering voor 18 verschillende locaties van JGZ

JGZ, het consultatiebureau voor kind en jeugd, ondersteunt ouders en verzorgers om ervoor te zorgen dat ieder kind gezond en blij opgroeit. Hierbij kijkt men naar de fysieke, sociale, psychische en cognitieve ontwikkeling van het kind.

In opdracht van JGZ heeft Blomsma Print & Sign de vraag gekregen om 18 verschillende locaties te voorzien van de opvallende raambelettering en bestickering. Dit alles om de naamsbekendheid, de zichtbaarheid en de vindbaarheid van de locaties van de jeugdgezondheidszorg te vergroten. Daarnaast zijn er ook verschillende interne bewegwijzeringsborden geplaatst.

De locaties hadden voorheen minimale belettering op de ramen of werden slechts aangeduid met een enkel gevelbord met uitsluitend de naam hierop. Des te groter was het belang van het vergroten van de zichtbaarheid en vindbaarheid van het verschillende locaties.

Bent u ook op zoek naar een partij om uw bedrijf meer op te laten vallen d.m.v. raambestickering, belettering of gevelsigning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.