Persoonlijke sfeerdecoratie met hoogglans fotopanelen

ls fotografe mag Angelique de Vries graag genieten van haar eigen werk en dit met trots aan anderen laten zien . Vooral als het gaat om de foto’s die ze maakt van haar twee prachtige dochters. Zodoende kwam ze bij Blomsma Print & Sign met de vraag of het mogelijk is om een fotocollage op zeer groot formaat te printen op hoogglans fotopanelen. Daar waar de meeste internetaanbieders niet verder gaan dan 120 x 120 cm  wilde Angelique hier geen genoegen mee nemen, een formaat van 200 x 200 cm knalt pas echt van de muur af.

Zodoende produceerde Blomsma Print & Sign de fotocollage op groot formaat hoogglans acrylaat panelen. Doordat de prints aan de achterzijde van de heldere panelen zijn aangebracht ontstaat een zeer hoge kleurbriljantie en glansgraad. Met speciale profielen die voor het oog niet zichtbaar zijn is het paneel als het ware “zwevend” aan de muur gemonteerd. Angelique is erg blij en trots op het resultaat: “het is echt prachtig geworden, de kwaliteit en uitstraling van de fotopanelen zijn boven verwachting”.

Angelique de Vries is in 2006 begonnen met analoge landschapsfotografie. Na 4 jaar studie heeft ze zich gespecialiseerd in portretfotografie. De persoonlijkheid van mensen vastleggen op beeld. Ouderen, kinderen, mensen met een verleden, bekende nederlanders, portretten van zwangeren als het maar om de mensen gaat. Angelique werkt zowel graag met natuurlijk licht als in de studio. (angeliquedevries.nl)

Foto’s Copyright by Angelique de Vries