Opvallende vloerbestickering op het Montfort College

De schoolkantine van het Montfort College in Rotterdam heeft een volledige restyling gekregen door het grafisch ontwerpbureau, Victor! grafisch ontwerp. Het bureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van educatieve locaties. Victor! grafisch ontwerp mocht in opdracht van het Montfort College een nieuw ontwerp bedenken voor de schoolkantine. In dit project heeft Blomsma Print & Sign de kantinevloer voorzien van ultra slijtvaste vloerbestickering van 3M.

Vloerbestickering kan op verschillende manieren worden toegepast, van tijdelijke promotionele stickers tot complete permanente vloerbedekking. Daarnaast is het zowel voor binnen als buiten toe te passen. Vloerbestickering met decoratieve of communicatieve uitingen kunnen een extra dimensie creëren in een ruimte en heeft een hoge attentiewaarde. Bij het Montfort College is gekozen voor decoratieve vloerbestickering, wat lijkt op een groot vloerkleed met verschillende patronen. Dit geeft een speels effect aan de ruimte en het maakt de schoolkantine een leuke plek om te lunchen en rond te hangen tijdens de pauzes.

Wilt u ook vloerbestickering in uw interieur? Wij adviseren u graag in de mogelijkheden, qua formaten en materialen. Bekijk onze projectgallery om voor meer inspiratie op te doen m.t.b. interieurdecoratie. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze ervaren projectleiders.