Opvallende autobestickering met 3M Envision Wrap Film

Opdrachtgever: LoadGen

Op maandag kwam Marketing- en Communicatiestrateeg Nicole Smet namens Software en IT-bedrijf LoadGen bij Blomsma Print & Sign met de vraag naar autobestickering voor een Volkswagen Polo. Dezelfde week op vrijdag moest de auto wel weer inzetbaar zijn. Door ons uitgebreide machinepark en grote groep collega’s is snel schakelen één van onze krachten. De klant vond het fijn dat de bestickering op zo’n korte termijn gerealiseerd kon worden.

Blomsma vertaalde de schetsontwerpen naar productiebestanden en voerde de bestickering uit in de 3M 480 printfolie, beprint met de HP latex printtechniek. Deze pvc-vrij 3M Envision Wrap Film is extreem vervormbaar en samen de gekozen printtechniek de meest milieuvriendelijke oplossing voor autobestickering. Met de kenmerkende rode strepen en het logo van het bedrijf veranderde de auto in no time in een opvallend rijdend visitekaartje.

Blomsma werkt vanuit haar status van 3M Select Partner Platinum al jaren volgens 3M MCS (Matched Component System) en  levert daarmee de beste kwaliteit met de beste garanties.

Wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van autobestickering, fleetmarking of autobelettering neem dan gerust contact met ons op.