Opnieuw 4 PLUS vestigingen voorzien van nieuwe retailsigning

Opnieuw heeft Blomsma een viertal PLUS vestigingen mogen voorzien van nieuwe instore en outstore retailsigning. Het betreft de vestigingen in Maarn, Leidschendam, Maasdijk en Purmerend. De nieuwe en verbouwde PLUS supermarkten vallen allemaal onder een omvangrijk restyling-project waarin alle vestigingen van de supermarktketen worden voorzien van een compleet vernieuwde formule-uitstraling. De vier vestigingen werden allemaal in dezelfde week geopend.

Het was dan ook een flinke uitdaging voor onze projectmanagers, productie en montageafdeling om alles in goede banen te leiden, de gewenste kwaliteit te bewaken en toch de gestelde deadlines te halen. Blomsma heeft de beschikking over een grote en flexibele productie- en montagecapaciteit waardoor alles in korte tijd gerealiseerd kon worden. De PLUS ondernemers zijn dan ook erg tevreden met het opgeleverde resultaat en korte communicatielijnen met onze retail-specialisten.

Blomsma Print & Sign is als vaste partner van PLUS Retail betrokken bij de formule restyling voor de PLUS vestigingen door de supermarkten te voorzien van onder andere nieuwe gevelsigningwandvisuals en teksten, schapsigning en point of sale materiaal.