Oplevering fleetmarking uitbreiding wagenpark Dunea

Opdrachtgever: Dunea Duin & Water

Als vaste partner van Dunea voor de fleetmarking van hun wagenpark, was het nu de beurt aan een groot aantal Mercedes Sprinters om van een fraaie autobestickering te laten voorzien. Dit gebeurde in samenwerking met Mercedes-Benz Den Haag. Uiteraard werden de voertuigen voorzien van de huisstijl van Dunea, die we samen met het team van Dunea scherp bewaken. Zo zorgen we ervoor dat ook deze ‘werkpaarden’ hun steentje bijdragen aan een eenduidige uitstraling.

Een mooi project waar Blomsma wederom haar expertise en snelheid van werken kon etaleren. Opnieuw was onze opdrachtgever zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en service in meedenken en logistiek.

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties met autobestickering. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Desgewenst bouwen wij een digitaal klantenportaal. Via het portaal meldt u bijvoorbeeld schade en kan bestickering eenvoudig besteld en beheerd worden.

Bent u nieuwsgierig geworden waarom andere beheerders van wagenparken voor Blomsma hebben gekozen? Of naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel 079 330 10 00 of stuur een mail naar autobestickering@blomsma.nl