Omkleuren locomotief Rotterdam Rail Feeding

Opdrachtgever: Rotterdam Rail Feeding

Soms heb je van die projecten die onze vakspecialisten doen watertanden om deze beet te pakken. Zoals een hele locomotief voorzien van een compleet vernieuwd uiterlijk met zelfklevend vinyl. In opdracht van Rotterdam Rail Feeding (RRF) mocht Blomsma Print & Sign zo’n uitdagend project realiseren. RRF is een spoorwegmaatschappij die rangeerdiensten uitvoert op het spoor van het Rotterdamse Havengebied. RRF heeft sinds 2014 één van haar locomotieven permanent voor opdrachtgever Distri Rail ter beschikking gesteld. Deze locomotief moest zodoende ook omgekleurd worden in de huisstijlkleuren van Distri Rail.

Voor deze bijzondere klus werd de hulp van Blomsma Print & Sign ingeschakeld. Door gebruik te maken van hoogwaardig zelfklevend 3M vinyl en verf werd in een paar dagen tijd de kenmerkend gele loc van RRF compleet veranderd in een opvallende en graffiti-bestendige blauwe loc. Het was dan ook een hele klus om alle details van de locomotief om te kleuren, zodat er niets meer van de oude kleur te zien was. Doordat Blomsma officieel 3M Select Platinum Graphic Provider is en speciaal daarvoor gecertificeerde decorateurs in dienst heeft zijn er langjarige garanties afgegeven op kwaliteit en hechting van het materiaal. Al met al een project waar alle betrokkenen erg trots op terugkijken.

Op onze speciale pagina over trainwrapping leest u alles over dit proces en voor welke klanten we dit reeds verzorgd hebben.