Nieuwe productielocatie Allseas voorzien van gevelsigning

Opdrachtgever: Allseas

Allseas is wereldwijd marktleider op het gebied van offshore pijpleidingaanleg, zware hijs- en onderwaterconstructies. Ze zijn experts in het uitvoeren van grote en complexe projecten en bieden wereldwijde ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot en met installatie en inbedrijfstelling van enorme offshore constructies.

Om aan de vraag te kunnen voldoen heeft Allseas binnen recordtijd, ongeveer 5 maanden, een nieuwe hypermoderne productiefaciliteit laten ontwikkelen en bouwen. De nieuwe vestiging op bedrijventerrein Dintelmond té Heijningen in Gemeente Moerdijk zal o.a. groot materieel produceren ten behoeve van de eigen vloot.

Als bedrijf dat beschikt over het grootste schip ter wereld, de “Pioneering Spirit” moest het woordmerk van Allseas, wat tevens fungeert als logo, groots op het pand worden aangebracht in de juiste kleur en huisstijl. Aan Blomsma Print & Sign de mooie taak om dit te ontwerpen en te monteren op de grote gevel.

In tijden van extreme warmte en droogte in Nederland stonden onze professionals op grote hoogte met een ondergrond van gemiddeld 36,5 graden de gevelsigning aan te brengen met als gevolg een mooi en strak eindresultaat.

Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelsigning en folies? Neem dan contact op met één van onze specialisten.