Nieuwe aanduidingen op afvalcontainers in gemeente Zoetermeer

Opdrachtgever: Sulo/PlasticOmnium

De afvalcontainers in Gemeente Zoetermeer waren toe aan een opknapbeurt. De beschadigde metalen delen moesten worden vervangen of hersteld. De oude aanduidingen waren verloren gegaan en moesten opnieuw worden aangebracht met een sterke folie. Blomsma Print & Sign leverde nieuwe aanduidingen in het speciaal ontwikkelde PolyesPro® aan Sulo/PlasticOmnium.

Sulo/PlasticOmnium onderhoudt de afvalcontainers in Gemeente Zoetermeer en wilden graag zelf de nieuwe folie aanbrengen. Om de folie op professionele wijze aan te brengen verzorgde Blomsma Print & Sign een instructie aan de medewerkers van Sulo/PlasticOmnium. Hierdoor wordt de speciale Heavy-Duty-Folie; PolyesPro® op de juiste manier aangebracht. De folie is samen met 3M ontwikkeld en kan gebruikt worden in extreme weersomstandigheden door de kleefkracht en maatvastheid van het materiaal. Uitermate geschikt voor de containers. De organisatie is nog in volle gang bezig om alle containers te herstellen en te vervangen in Zoetermeer.

Wilt u gebruik gaan maken van buitenreclame? Wij leveren vele folies die bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze projectmanagers.