Mooie nieuwe werkomgeving voor Univé Sliedrecht

 

Opdrachtgever: Univé

Voor Univé mochten wij de signing verzorgen van het nieuwe pand in Sliedrecht. Een mooie opdracht waar we u graag meer over vertellen.

Fotobehang voor een sfeervolle werkomgeving

Aan Blomsma Print & Sign de eer om het nieuwe pand nog net een stukje mooier te maken. Dit hebben wij gedaan door middel van diverse wanddecoraties in de vorm van fotobehang. Wanddecoraties op kantoor dragen direct bij aan een fijne en sfeervolle omgeving. Univé heeft onder andere gekozen voor verschillende kleurrijke natuuromgevingen. Dit zijn echt sfeerbeelden die tot de verbeelding spreken.

Daarnaast had Univé de wens om bij de ingang een wanddecoratie te plaatsen met een speciaal ontwerp. Zij wilde hier graag de medewerkers en bezoekers laten zien waar zij voor staan. In één oogopslag ziet u nu hier een stukje geschiedenis, waar Univé voor staat en hun slogan.

Een duurzame oplossing voor de lichtreclame

Uiteraard moest er ook op dit nieuwe pand een stukje herkenning komen, in de vorm van lichtreclame. Univé gaf echter aan dat deze op het oude pand prima herbruikbaar was en zij liever voor een duurzame optie kiezen. Blomsma Print & Sign heeft de lichtreclame van het oude pand afgehaald, schoongemaakt en weer geplaatst op het nieuwe pand. Door deze opfrisbeurt leek de Univé lichtreclame weer als nieuw. Een uitstekende oplossing voor het milieu én de portemonnee.

Uiteenlopende signtoepassingen

Naast bovenstaande werkzaamheden heeft Blomsma Print & Sign ook diverse kleinere werkzaamheden mogen uitvoeren zoals het plaatsen van deurbordjes, parkeerborden, zuilen op het parkeerterrein en raamfolies. Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor het totaalplaatje op het gebied van signing.

Wat doet Univé precies?

Univé biedt diensten voor zakelijke en particuliere klanten. Al sinds 1794 zorgen zij als coöperatie met elkaar voor zekerheid. De zekerheid dat ze er voor u zijn, als u op welke manier dan ook schade heeft. Maar ook voordat u schade heeft zijn ze er voor u en hun 1,6 miljoen leden.

Nu ook vanuit het nieuwe pand in Sliedrecht staat Univé voor u klaar. Benieuwd wat wij voor uw pand kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.