Milieuvriendelijke Toyota’s voor wagenpark Dunea

Blomsma Print & Sign heeft weer vijf mooie Toyota’s, aangeleverd door Toyota Louwman Den Haag, mogen bestickeren voor Dunea. Hiermee breidt Dunea haar wagenpark uit naar inmiddels 170 voertuigen. Wij waren op Productielocatie Scheveningen, waar Dunea al 140 jaar zorgt voor ons drinkwater. Waar tevens ook de oudste en nog dienstdoende watertoren staat die onder het beheer van Dunea valt. En waar dus ook de nieuwe auto’s officieel overhandigd werden.

Dunea heeft de beschikking over een groot wagenpark van merendeels milieuvriendelijke voertuigen, waaronder de Hybride Toyota Yaris. Blomsma Print & Sign is vaste partner van Dunea voor het voorzien van fleetmarking op het wagenpark door middel van bestickering. Zo mochten wij deze keer wederom 3 maal een Toyota Yaris en 2 maal een Toyota Auris voorzien van autobestickering in de huisstijl bij autodealer Toyota Louwman Den Haag.m Opnieuw was onze opdrachtgever zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en service in meedenken en logistiek. “Ik heb er geen omkijken naar en ik kan er vanuit gaan dat de kwaliteit van Blomsma goed is.”

Toyota Louwman Den Haag
Blomsma werkt nauw samen met Toyota Louwman Den Haag op het gebied van ‘car-customizing’. Door middel van car-wrappen kunnen auto’s worden voorzien van bedrijfsidentiteit. Daarbij vormt (verwijderbaar) zelfklevend vinyl het ideale alternatief voor het overspuiten met lak. Naast het volledig inpakken van auto’s kunnen ook delen van de voertuigen voorzien worden van kleine details.

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties met autobestickering. Bent u nieuwsgierig geworden waarom andere beheerders van wagenparken voor Blomsma hebben gekozen? Of naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!