Metamorfose mobiele kapsalon via Inline

Opdrachtgever: Inline (Kiela)

Stel, je hebt een kapperszaak en je wilt deze verbouwen. Hoe kun je dan je klanten nog bedienen zonder dat deze last hebben van de verbouwing? Het antwoord is even simpel als effectief: huur een mobiele kapsalon! Precies dat is wat interieurinrichter Inline nu biedt als oplossing voor kapsalons. Inline is gespecialiseerd in het inrichten van kapsalons met alle benodigdheden zoals meubilair, sanitair en andere inventaris. Veel klanten van Inline die hun kapperswinkel laten (ver)bouwen hebben dus baat bij een tijdelijke “verplaatsing” van hun activiteiten zodat klanten gewoon bediend kunnen worden.

Ook een mobiele kapsalon moet natuurlijk wel een stijlvolle en uitnodigende uitstraling hebben. Vandaar dat Inline de hulp van Blomsma Print & Sign heeft ingeschakeld om de mobiele kapsalon te voorzien van de nodige full color visuals. Blomsma Print & Sign heeft het gehele traject van inventarisatie, advies, ontwerp, productie en montage van de bestickering uit handen genomen. De mobiele kapsalon is zodoende rondom ingepakt met hoogwaardige zelfklevend vinyl in stijlvol zwart met full color fotoafbeeldingen.

De mobiele kapsalon werd na oplevering al direct naar tevredenheid ingezet bij Marlène Hairstyle Centre in Bovenkarspel.