Locomotief Bombardier TRAXX voorzien van bestickering

Opdrachtgever: Captrain

Blomsma Print & Sign heeft door de jaren heen meerdere locomotieven mogen voorzien van bestickering, ook wel locwrapping of trainwrapping genoemd. In dit project heeft Blomsma voor het bedrijf Captrain, een Bombardier TRAXX locomotief voorzien van bestickering in de huisstijl van het bedrijf.

Captrain Nederland BV is actief als een internationaal spoorwegbedrijf die zich richt op goederenvervoer. Het bedrijf is een dochteronderneming van Captrain Deutschland Group en houdt zich bezig met de uitvoering van regionale en internationale spoorwegdiensten van en naar de haven van Rotterdam, Europa’s grootste diepzee haven en de op twee na grootste haven ter wereld.

De locomotief Bombardier TRAXX is bestickerd met de logo’s en de huisstijlkleuren van het bedrijf Captrain. De voorkant heeft een opvallende groene rand gekregen en de logo’s zijn op de zijkant en voorkant geplaatst. Het model TRAXX is gebouwd door Bombardier Transportation en staat voor Transnational Railway Aplications with eXtreme fleXibility. De TRAXX wordt gemaakt voor spoorwegmaatschappijen in o.a. Nederland, Duitsland, Zwitserland en Luxemburg.

Wilt u uw voertuig(en) laten bestickeren in de huisstijl van uw bedrijf? Neem dan gerust contact op via onze website en laat u adviseren over de mogelijkheden van folies.