Redesign liftdeuren AmstelHome met 3M DI-NOC folie

Opdrachtgever: Schildersbedrijf van Zuylen

De splinternieuw opgeleverde studentenflat “AmstelHome” van organisatie Student Experience moest korte tijd na oplevering alweer een kleine metamorfose ondergaan. Schildersbedrijf van Zuylen uit Mijdrecht kreeg namelijk de opdracht om een twintigtal nieuw geïnstalleerde liftdeuren te voorzien van een andere kleur dan de geleverde versie. Om dit binnen korte tijd en zo economisch mogelijk te realiseren zocht het schildersbedrijf contact met Blomsma Print & Sign om de liftdeuren om te kleuren met folie. Blomsma voorzag de twintigtal liftdeuren zodoende van hoogwaardige 3M DI-NOC folie geleverd in het gewenste kleur.

Met 3M DI-NOC folie kunnen allerhande ondergronden binnen korte tijd worden gerenoveerd en omgekleurd naar ieder gewenst design of kleur. Deze speciale folie is extreem duurzaam en wordt veelvuldig ingezet in renovatieprojecten of bij nieuwbouw & verbouw van (bedrijfs)panden.

AmstelHome is een modern studentencomplex aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam dat bestaat uit 520 splinternieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. Alle woningen hebben een vloeroppervlakte van 21 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde internet- en televisieaansluiting.