Lichtbak voor hoofdkantoor Stehle Waalwijk

Opdrachtgever: Stehle Waalwijk

Stehle in Waalwijk, producent van kwalitatief hoogwaardige houtbewerkingsgereedschappen, koos jaren geleden voor een lichtbak op het pand, welke na meerdere stormen aan vervanging toe was. Blomsma Print & Sign heeft de vervangende lichtbak mogen leveren en hem uitgevoerd in aluminium, inwendig verstevigd en met een acrylaat voorplaat. Natuurlijk is de verlichting nu, in tegenstelling tot de oude lichtbak, uitgevoerd in energie-zuinige LED-modules. Dit niet alleen met een lagere energierekening als gevolg maar ook met minder onderhoudskosten.

Deze lichtbak zorgt ervoor dat het merk Stehle net als voorheen voor bezoekers en voorbijgangers goed gezien wordt, zowel overdag als ’s avonds/’s nachts.

Er is extra aandacht besteed aan de kwaliteit van de constructie van de lichtbak. Zo is de betonballast nu netjes onderlegd met rubber ter bescherming van de dakbedekking. Door gebruik te maken van 2 liggende heipaaltjes (in plaats van losse betonbroodjes) heeft de constructie nu meer samenhang en stevigheid.

Blomsma Print & Sign is specialist in outdoor signing en lichtreclame. Het gebruik van lichtbakken op uw pand is een erg populaire methode van lichtreclame. Dit komt voornamelijk door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lichtbakken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en kunnen worden voorzien van alle kleuren of prints. Als u op zoek bent naar een lichtbak voor uw bedrijfspand, neem dan contact met ons op.