Keith Haring en Matthias Kessler exposeren in Kunsthal Rotterdam

Keith Haring

De Kunsthal Rotterdam presenteert dit najaar een grote tentoonstelling rondom het leven en werk van de invloedrijke Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring (1958-1990). ‘Keith Haring. The Political Line’ is de eerste tentoonstelling in Nederland die uitvoerig ingaat op de sociale en politieke aspecten van zijn levenswerk. Vanaf 20 september 2015 t/m 7 februari 2016 zijn ruim honderdtwintig kunstwerken te bewonderen die een onderbelichte kant van de wereldberoemde kunstenaar laten zien. Ter gelegenheid van deze expositie mocht Blomsma Print & Sign meerdere grote wandvisuals en teksten produceren die verspreid over de tentoonstelling zijn terug te vinden. In totaal werd ruim 150m2 aan hoogwaardig zelfklevend behang geproduceerd en aangebracht voor de expositie. (via: MediaCenter Rotterdam)

Matthias Kessler

Vanaf zaterdag 12 september is de tentoonstelling ‘Here and Now! van de Oostenrijkse kunstenaar Mathias Kessler ook in de Kunsthal Rotterdam te zien. Zijn werk gaat over de (historische) relatie tussen mens en natuur. Serieus maar met humoristische ondertoon ontwikkelt hij installaties over natuurlijke processen, zoals het werk ‘Nowhere to Be Found’, waarin koralen overleven op mineralen van een mensenschedel. Visueel prachtig en tegelijkertijd confronterend. Voor deze expositie mocht Blomsma Print & Sign een megavisual produceren en monteren op de buitengevel van de kunsthal. Het kunstwerk op de gevel is ruim 22 meter lang en 6 meter hoog en werd in korte tijd aangebracht door de monteurs van Blomsma Print & Sign.

Meer informatie over de exposities van Keith Haring en Matthias Kessler vindt u op de website van de Kunsthal: www.kunsthal.nl