Kantoor restyling met sfeerbeelden voor Nutricia

Opdrachtgever: Nutricia

Nutricia in Zoetermeer heeft Blomsma Print & Sign opdracht gegeven om het kantoorinterieur onder andere door middel van sfeerbeelden te restylen. Door het toepassen van sfeerbeelden en het merk Nutricia wordt de binding tussen Nutricia als werkgever/merk en de medewerkers versterkt. Wij hebben hiertoe enkele interieurdecoratie/signing oplossingen toegepast in het kantoor om dit te bereiken. Zo werden bestaande frames met doeken vernieuwd en voorzien van doeken in de huisstijl van Nutricia. Ook kreeg het kantoor een opfrisbeurt door verschillende schilderwerkzaamheden te verrichten

Nutricia Worldwide is gespecialiseerd in het produceren van medische voeding en babyvoeding. Om de huisstijl op de afdeling door te voeren is er gebruik gemaakt van het logo en kleurenpalet van Nutricia. De echte ‘eyecatchers’ op de afdeling zijn de verschillende doeken die bevestigd zijn met klittenband om de grote kolommen en wanden. Op de doeken zijn sfeerimpressies van het merk te zien. Zo is er een doek geplaatst waarop een vader met zijn kindje te zien is. Verder zijn om de draagpanelen ronde schappen bevestigd waar het product van Nutricia op staat gepresenteerd.

Blomsma Print & Sign werkt al jaren als vaste signpartner voor Nutricia. Eerdere opdrachten zijn een huisstijlwijziging door heel het pand en een lichtreclame aan de buitenkant van het pand. Bent u benieuwd naar meer voorbeelden van eerdere projecten? Bezoek dan de projectgallery.