Interieurrenovatie Keukens Vierstroom

Opdrachtgever: Zorgstichting Vierstroom

Afgelopen december werden 88 keukenblokken in drie verzorgingshuizen van Zorgorganisatie Vierstroom vernieuwd met 3M Di-Noc Interieurfolie.
Vierstroom werkt in het Groene Hart en heeft diverse panden in de regio die worden gehuurd van een woningbouwvereniging. Een aantal appartementen waren in 2012 hard aan onderhoud en interieurrenovatie toe. De vloeren, kranen en keukenblokken van 88 appartementen moesten worden vernieuwd. Voor het aanpakken van de keukens koos Vierstroom voor renovatie met folie.Ā Uitgangspunt was dat de keukens lichter en frisser moesten worden.

In samenwerking met Blomsma Print & Sign uit Zoetermeer besloot Vierstroom de 88 keukenblokken te voorzien van 3M Di-Noc Interieurfolie. Het was niet alleen financieel voordeliger dan compleet nieuwe keukenblokken aanschaffen, maar ook veel sneller en gemakkelijker te installeren. Blomsma maakte eerst een proefopstelling. Dankzij de ervaring die de proefopstelling opleverde, kon bovendien een deel van het voorbereidende werk bij Blomsma in de werkplaats worden gedaan. Al met al een prachtig project om uit te mogen voeren waar alle voordelen van renovatie met folie duidelijk in terugkomen.

U leest meer over dit project in onze case study over Zorginrichting Vierstroom:

Button download Case Study Blomsma Print & Sign