Interieurinrichting Volvo Scholten

Opdrachtgever: Volvo Henk Scholten

Op woensdag 29 september opende Volvo dealer Henk Scholten B.V. haar nieuwe vestiging in Arnhem. In het bouwproject van de vestiging is in de vormgeving en inrichting door Bijl Architecten uit Utrecht een milieuverantwoord beleid gecombineerd met een optimale klantbeleving. De interieurinrichting van de vestiging is onderdeel van het Volvo “Next Face” concept dat inmiddels over meerdere vestigingen in Nederland is uitgerold. Daarin staan duurzaamheid en sfeerbeleving centraal.

Tot het laatste dragen zeker de verschillende grote wanddecoraties bij die door Blomsma Print & Sign bij Henk Scholten Volvo zijn gerealiseerd.
In de showroom, de board room en ook in de werkplaatsen zijn diverse sfeervisuals aangebracht waarbij gebruik is gemaakt van verschillende materialen en technieken. Per locatie is een keuze gemaakt voor een passende oplossing in de inrichting waarbij maatvoering, uitstraling en onderhoud bepalende factoren zijn. Directeur Harald Scholten is dan ook met recht trots op zijn nieuwe visitekaartje.