Interieurdecoraties bij CBGG in Woerden

Opdrachtgever: Centraal Bureau Gereformeerde Gemeenten

Blomsma Print & Sign mocht het kantoor van het Centraal Bureau Gereformeerde Gemeenten (CBGG) in Woerden voorzien van fraaie wandvullende visuals en raamfolies.

Het CBGG in Woerden is een overkoepelend orgaan waarin meerdere organisaties zijn gehuisvest, waaronder: Stichting de Vluchtheuvel, Helpende Handen, de Jeugbond Gereformeerde Gemeenten en nog enkele andere organisaties die zich bezig houden met diakonale hulpprojecten over de hele wereld. Het gebouw waarin het CBGG is gevestigd in Woerden, is vanaf 2014 grondig verbouwd en behalve de buitenmuren en het trappenhuis is er weinig intact gebleven van het oude kantoor. Er heeft een herindeling plaatsgevonden van de binnenruimten, waardoor ongeveer 50 vierkante meter extra kantoor- en vergaderoppervlakte is gecreëerd. Verder zijn sanitair, verlichting, plafonds, ventilatie en koeling vernieuwd.

Blomsma is benaderd om de werkruimtes en vergaderruimtes te voorzien van fraaie muurvisuals die garant staan voor een visueel aantrekkelijke werkomgeving. Verder zijn vergaderruimtes en ramen voorzien van privacyfolie. Het resultaat was tot volle tevredenheid van het CBGG.

Heeft u ook plannen om uw werkomgeving te verfraaien met wandvullende visuals en/of speelt u met het idee om decoratieve elementen en of branding toe te passen in het interieur dan zijn wij graag bereid om u te informeren over de eindeloze mogelijkheden op het gebied van muurfolies, glasfolies, naadloos textiel behang, spantextiel en andere materialen.