Interieurdecoratie op schip ACTA CENTAURUS door Blomsma Print & Sign

Opdrachtgever: HofmanDujardin

Eerder heeft Blomsma Print & Sign, in opdracht van HofmanDujardin, de interieurdecoratie van ACTA AURIGA mogen verzorgen. Dit project gaat over het nieuwe werkschip van ACTA MARINE, namelijk de ACTA CENTAURUS. Ook op dit schip heeft Blomsma Print & Sign de interieurdecoratie mogen verzorgen. Op meerdere plekken zijn er wandvullende prints en interne bewegwijzering geleverd. De wandvullende prints zijn van krasvaste en easyclean hoogglans laminaat. Op de prints zijn kwalitatief hoge afbeeldingen te zien van ons heelal en sterrenstelsel.

Het accommodatie service vaartuig ACTA CENTAURUS is het derde werkschip van ACTA MARINE. Net als het schip ACTA AURIGA, heeft dit schip dezelfde bekwaamheid, offshore-logistiek en de capaciteit voor 120 personen aan boord. De naam ‘Acta Centaurus’, is afkomstig van het sterrenbeeld Centaurus, een van de grootste sterrenbeelden. Het schip beschikt over een helideck, fitnessruimte, kantine en slaapruimtes met eigen facilitaire voorzieningen. Daarnaast is het vaartuig ook uitgerust met een hybride batterijpakket om het brandstofverbruik te minimaliseren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van interieurdecoratie en interne bewegwijzering kunt u contact opnemen met onze projectleiders.

Voor meer informatie en inspiratie omtrent de mogelijkheden voor interieur decoratie en –renovatie op schepen, klikt u hier.