Interieurdecoratie met natuurfoto’s

Wij werken voor interieurdecoratie met natuurfoto’s samen met meerdere natuurfotografen. Door de bundeling van ervaring, kennis en techniek van deze fotografen met Blomsma Print & Sign, ontstaat er een unieke samenwerking op het snijvlak van fotografie en signing.

De natuurfoto’s worden gebruikt voor wanddecoraties op groot formaat. Deze worden toegepast in o.a. wachtkamers, tandartspraktijken, ziekenhuizen en kantoren. Blomsma Print & Sign is al vele jaren specialist op het gebied van groot formaat visuals die in het interieur en exterieur worden toegepast voor een sfeerverhogend effect. Met decoraties, kleuren, afbeeldingen, teksten, bepaalt u de sfeer en uitstraling van het interieur van uw locatie. Op eenvoudige wijze realiseert u met deze wandvisuals een aangename omgeving voor werknemers, cliënten of patiënten. Wij bieden een diversiteit aan oplossingen zoals naadloos behangakoestisch paneelglasfolie of zelfklevende folie.

Op de website van Dentalinfo staat een verzameling van de mooiste wand/glasdecoraties van tandartsen. Leuk om inspiratie mee op te doen!