Interieurdecoratie met natuurfoto’s Andy Luberti

Onlangs heeft fotograaf Andy Luberti een reis gemaakt naar IJsland en dat heeft wederom schitterende natuurfoto’s opgeleverd. Andy Luberti is sinds 2016 een samenwerking aangegaan met Blomsma Print & Sign. Door de bundeling van ervaring, kennis en techniek van AndyLubertiNaturePhotography met Blomsma Print & Sign, ontstaat er een unieke samenwerking op het snijvlak van fotografie en signing.

De natuurfoto’s worden gebruikt voor wanddecoraties op groot formaat. Deze worden toegepast in o.a. wachtkamers, tandartspraktijken, ziekenhuizen en kantoren. Blomsma Print & Sign is al vele jaren specialist op het gebied van groot formaat visuals die in het interieur en exterieur worden toegepast voor een sfeerverhogend effect. Met decoraties, kleuren, afbeeldingen, teksten, bepaalt u de sfeer en uitstraling van het interieur van uw locatie. Op eenvoudige wijze realiseert u met deze wandvisuals een aangename omgeving voor werknemers, cliënten of patiënten. Wij bieden een diversiteit aan oplossingen zoals naadloos behangakoestisch paneelglasfolie of zelfklevende folie.

Andy Luberti onderscheidt zich van andere fotografen door de gebaande paden te vermijden en door de mooiste lichtomstandigheden op te zoeken. Zijn gedrevenheid levert de meest fantastische beelden op. Zie meer werk van AndyLubertiNaturePhotography of bekijk onze Gallery voor meer voorbeelden van wandvullende decoraties.

Op de website van Dentalinfo staat een verzameling van de mooiste wand/glasdecoraties van tandartsen. Leuk om inspiratie mee op te doen!