Interieurdecoratie Afscheidshuys Valckenhorst Sliedrecht

We hebben het nieuw geopende Afscheidshuys Valckenhorst in Sliedrecht mogen voorzien van sfeervolle interieurdecoratie. Als onderdeel van het ontwerp van Van Es Architecten, hebben we verschillende wandvisuals en signing vervaardigd en gemonteerd in het mooie nieuwe pand van Orchis Uitvaartzorg, op de grond waar ooit een schoolgebouw stond. Hierbij zijn verschillende technieken toegepast: naadloos textielbehang (Airtex), zelfklevend vinyl met full-color opdruk en beschermende matlaminaat, peesdoeken in aluminium kaders, ruimteaanduidingen in gematteerd acrylaat voorzien van opdruk en uitgefreesde teksten. Daarnaast is er gebruik gemaakt van 3M™ DI-NOC, de populaire interieurfolie van 3M.

Orchis Uitvaarzorg en Het Afscheidshuys Valckenhorst

Voor nabestaanden is het belangrijk om de laatste dagen met een overledene op een plek door te brengen die goed voelt. Afscheidshuys Valckenhorst van Orchis Uitvaartzorg (link: www.orchisuitvaartzorg.nl) is zo’n locatie. Hier kunnen nabestaande in alle rust afscheid nemen, waarbij men in de 24-uurskamer zelfs dag en nacht bij de dierbare kunt zijn. Valckenhorst ligt middenin een woonwijk in Sliedrecht, wat beweeglijkheid geeft en daarmee hopelijk troost. Het Afscheidshuys past zich aan alle wensen aan: of het nu een kleine familie betreft of juist honderden mensen.

De officiële opening van Afscheidshuys Valckenhorst vond afgelopen vrijdag 31 januari plaats. Wij zijn trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.

Wilt u overleggen over de mogelijkheden qua decoratie en signing voor uw uitvaartcentrum of zorginstelling? Neem dan gerust contact met ons op.