Informatieborden E-bikeroute ‘Langs de Oevers van het Oer-IJ’

 

Maandag 5 juli aanstaande wordt de E-bikeroute ‘Langs de Oevers van het Oer-IJ’ officieel gepresenteerd. De tocht, in totaal 115 km lang, loopt van Amsterdam naar Castricum en via Velsen terug en is opgedeeld in vijf etappes. Aan Blomsma Print & Sign is de vraag gesteld of wij de informatieborden willen ontwikkelen voor bij deze E-bikeroute op de vier Toeristische Overstappunten (TOPS). Eén op het Westerplein bij het NS-station Castricum, één bij de pont Velsen, één bij de pont Buitenhuizen en de laatste bij het erfgoedpark De Hoop aan het Alkmaardermeer.

De vier stevige buitenborden; bestaande uit een stevige RVS constructie, met daarop 2 lagen Trespa inclusief route-opdruk zijn inmiddels geplaatst. Ook zijn de panelen voorzien van een speciaal anti-graffiti laminaat.

Bekijk hier het mooie resultaat van de stevige informatieborden langs de E-bikeroute. Bent u ook geïnteresseerd in stevig en hufterproof straatmeubilair of heeft u een andere vraag over buitensigning? Neem gerust contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel 079-3301000.