Informatieborden E-bikeroute ‘Langs de Oevers van het Oer-IJ’

 

Maandag 5 juli aanstaande wordt de E-bikeroute ‘Langs de Oevers van het Oer-IJ’ officieel gepresenteerd. De tocht, in totaal 115 km lang, loopt van Amsterdam naar Castricum en via Velsen terug en is opgedeeld in vijf etappes. Aan Blomsma Print & Sign is de vraag gesteld of wij, in opdracht van Salmay Communicatie, de informatieborden willen ontwikkelen voor bij deze E-bikeroute op de vier Toeristische Overstappunten (TOPS). Eén op het Westerplein bij het NS-station Castricum, één bij de pont Velsen, één bij de pont Buitenhuizen en de laatste bij het erfgoedpark De Hoop aan het Alkmaardermeer.

De vier stevige buitenborden zijn een ontwerp van Salmay. Ze bestaan uit een stevige RVS constructie, met daarop 2 lagen Trespa inclusief route-opdruk zijn inmiddels geplaatst. Ook zijn de panelen voorzien van een speciaal anti-graffiti laminaat.

Bekijk hier het mooie resultaat van de stevige informatieborden langs de E-bikeroute. Bent u ook geïnteresseerd in stevig en hufterproof straatmeubilair of heeft u een andere vraag over buitensigning? Neem gerust contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel 079-3301000.