HTM Halte Hobbemaplein heet voortaan “Haagse Markt”

Opdrachtgever: HTM

De Haagse Markt is een begrip in Den Haag en omstreken. De Haagse Markt is de grootste niet overdekte warenmarkt in Nederland en behoort zelfs tot de grootste markten van Europa. Op marktdagen vinden duizenden mensen hun weg naar de Haagse Markt. In het weekend of op speciale dagen loopt het aantal bezoekers soms zelfs op tot 40.000 bezoekers. De Haagse Markt is daarnaast uitstekend te bereiken met de tram of de bus.

Sinds 1 juli van dit jaar heeft de Haagse Markt ook eindelijk een “eigen” haltestop voor trams en bussen. De voormalige halte Hobbemaplein is nu omgedoopt tot halte Haagse Markt. Daarmee krijgt de Haagse Markt weer een erkenning en herkenbaarheid. Het initiatief kwam van VVD-raadslid Monique van der Bijl. “De markt is zo mooi geworden, en steeds meer mensen weten de plek te vinden. Maar toch is het belangrijk dat deze trekpleister nu veel makkelijker te vinden is met het openbaar vervoer”, aldus van der Bijl.

Blomsma Print & Sign is al vele jaren partner voor de bewegwijzering en signing van de halteaanduidingen voor de HTM in Den Haag. Zo mocht Blomsma ook de nieuwe halteaanduidingen maken voor de bus en tramhaltes van de “nieuwe halte” Haagse Markt. Op de foto een trotse Blomsma medewerker met VVD-raadslid Monique van der Bijl.