Gevelpanelen van 15 woonblokken in Rijswijk gerenoveerd met kleurfolie

 

De laatste hand aan het renovatieproject in Rijswijk is gelegd. Blomsma Print & Sign heeft van 15 woonblokken de gevelpanelen van alle appartementen voorzien van zeer duurzame 3M kleurfolie.

Het grote voordeel van het omkleuren van gevelpanelen met folie is de snelheid waarmee het gebeurt. Er is geen droogtijd en folie heeft een constante laagdikte. Met het juiste onderhoud heeft de 3M kleurfolie een levensduur van minstens 10 jaar!

Naast het aanbrengen van de folie heeft Blomsma ook de gevelpanelen gerepareerd of vervangen waar nodig was.

Het proces

Het project kent zijn start halverwege de warme septembermaand en eindigde in de eerste week van december, met aan het eind een aantal koude weken waarin door ons voorzieningen zijn getroffen om de temperatuur op 10°C te krijgen. Deze temperatuur is nodig om het eindresultaat zo optimaal mogelijk te maken.

Er is in het project een kleine 2.500 m² renovatiefolie toegepast.

Safety first

Ook in dit project is veiligheid een belangrijk onderdeel van de projectaanpak geweest. Blomsma-medewerkers zijn altijd voorzien van de benodigde certificaten en de gebruikte materialen zijn altijd goedgekeurd. Uiteraard is dit getoetst bij meerdere audits tijdens de uitvoering.

Dat de klant zeer te spreken is over het eindresultaat en de werkwijze van Blomsma is voor een belangrijk deel te danken aan het gemotiveerde en bekwame team van medewerkers.

Deze opdracht was een belangrijk onderdeel van het totaalproject van Rendon Onderhoudsgroep, die in opdracht van Vidomus de opfrisbeurt heeft uitgevoerd voor de 15 woonblokken.