Gemeente Diemen verhoogt belevingswaarde zwembad

Gemeente Diemen doet al jaren zijn uiterste best om belevingswaarde van de diverse openbare ruimtes en gelegenheden te verhogen. Eén van de projecten op deze lijst was het aantrekkelijker maken van het Gemeentelijke Zwembad Wethouder F.B. Duran. De gemeente heeft Kids Marketeers ingeschakeld voor het ontwerpen van een passend character en de daarbij behorende belevingswereld, met name om de jongste doelgroep aan te spreken. Kids Marketeers schakelt voor de ontwikkeling, productie en montage van de bijbehorende signing al jaren met Blomsma Print & Sign. Het ontwerp moest in lijn zijn met de mascotte van de gemeente, Diemo de Eend, welke staat voor “Daarom Diemen”.

Om ervoor te zorgen dat de uitingen bij het zwembad voor langere tijd meegaan is gekozen voor een Easyprint Polypropeen plaat met daartussen een polystyreen geschuimde laag. Door de hoge corrosieve bestendigheid en zeer goede anti-hechtingseigenschappen krijgt vochtaanslag hierdoor minder kans en blijven de platen hun mooie heldere kleuren voor jarenlang behouden.

Voor de wand in de entreeruimte is gekozen voor een 3mm dik aluminium sandwich plaat met daarop een hoogwaardig zelfklevend 3M vinyl met een mat laminaat afwerking. Na de foto’s kunt u een kijkje nemen in het interne productieproces.