Full wrap locomotief RRF 24

Opdrachtgever: Rotterdam Rail Feeding

Rotterdam Rail Feeding (RRF) heeft er een negende V100 locomotief bij, namelijk de RRF 24. In februari kocht RRF de Volker Rail 203-3 die vervolgens in de werkplaats van Volker Rail te Dordrecht een RRF “jas” en daarbij het nummer “24” aangemeten kreeg. Vanaf afgelopen maart is de loc in zijn nieuwe jas en voor zijn nieuwe eigenaar in dienst. De oorspronkelijk blauwe locomotief werd met behulp van zelfklevend vinyl helemaal omgekleurd in de kenmerkende groen-gele kleur van RRF.

Voor het zogenoemde wrappen van de locomotief werd Blomsma Print & Sign ingeschakeld. Al eerder mocht Blomsma een locomotief van RRF juist het blauwe “jasje” van DistriRail aanmeten. Door gebruik te maken van hoogwaardig zelfklevend 3M vinyl voorzien van full color print kunnen de loc’s in no-time worden voorzien van de juiste uitstraling. Daarbij wordt er bespaard op spuitkosten en tevens wordt  de originele laklaag “geconserveerd” onder een (verwijderbare) beschermlaag van folie. Daarnaast bestaat de toplaag uit een speciaal voor deze toepassing ontwikkelde 3M anti-graffity laminaat.

Op onze speciale pagina over trainwrapping leest u alles over dit proces en voor welke klanten we dit reeds verzorgd hebben.