Full wrap bestickering is eyecather voor Jake Fischer

In opdracht van MBrands International heeft Blomsma Print & Sign opnieuw een opvallende carwrap mogen realiseren. Door eerdere goede ervaringen kreeg Blomsma dit keer de opdracht om een zwarte Opel Astra volledig in te pakken met een full color print voor het merk Jake Fischer. Het opvallende ontwerp voor de print werd door MBrands ontwikkeld en in nauwe samenwerking met Blomsma gefinetuned tot het perfecte plaatje voor op de auto. De Opel is tot op het kleinste detail ingepakt met speciale pvc-vrije 3M Envision wrapfolie van hoogwaardige kwaliteit.

Het resultaat is een opvallende eyecather waar de originele auto niet meer in terug te kennen is. Opdrachtgever, dhr. Blom van MBrands is dan ook erg te spreken over het resultaat: “Het is een prachtige auto geworden. De kleurstelling en ontwerp is echt goed uitgepakt. Hier zijn we erg blij mee!”

MBrands International is de eigenaar van de merken Mystic en Magic Marine. Al eerder mocht Blomsma o.a. een Towboat, een Toyota Cruiser en een VW Amarok voorzien van een stoere carwrap voor MBrands. Jake Fischer is een kledingmerk voor kinderen met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland & Spanje.