Full color wrap Opel Combo voor Alumat Zeeman

Opdrachtgever: Alumat Zeeman

Wederom mocht Blomsma Print & Sign een wagen bestickeren voor Alumat Zeeman. De Opel Combo is voorzien van 3M auto wrap folie, bestaand uit 100% PVC vrije materialen en daarmee een milieuverantwoorde toepassing. De oorspronkelijk witte Opel is gewrapt met een full color huisstijlbestickering die overeenkomt met de website van het bedrijf. Blomsma vertaalde het aangeleverde ontwerp naar een productiebestand waarbij alle delen van de auto volledig zijn beplakt. Hierdoor is het verschil tussen het wit van de auto en de deels witte bestickering niet zichtbaar. De klant was tevreden met het resultaat.

Alumat Zeeman is gevestigd in Maasdijk en gespecialiseerd toeleverancier voor de kassenbouw op het gebied van onder andere luchting, scherming en constructieve kas onderdelen. Zij hebben meer dan 5.000 specifieke onderdelen op voorraad, waarvan vele zelf geproduceerd zijn. Luchting en scherming zijn bepalend voor het kasklimaat en met scherming kan ook veel energie bespaard worden met een flinke kostenbesparing als resultaat. Alumat Zeeman heeft directe toegang tot de benodigde onderdelen voor deze systemen en beschikt over de kennis om tot het juiste systeem voor de klant te komen.

Wanneer u wilt weten wat Blomsma voor u kan betekenen op het gebied van autobestickering, fleetmarking of autobelettering neem dan gerust contact met ons op.