Full color visuals vernieuwen interieur AkzoNobel

AkzoNobel is een Nederlandse multinational met activiteiten op het gebied van verven en lakken en specialistische chemicaliën. Tot de merken behoren bekende namen als Flexa, Sikkens, International, Interpon en Jozo. Daarbij hebben zij een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid.

Het bedrijfspand had niet meer de gewenste uitstraling welke zij voor ogen hadden. Aan Blomsma Print & Sign, als vaste partner, is gevraagd om hier verandering in te brengen. Zo mochten wij de ruimten in het pand van AkzoNobel in Rotterdam Botlek/Europoort voorzien van groot formaat fotoafbeeldingen. Samen met de aangeleverde beelden door AkzoNobel zelf realiseert Blomsma een eigentijds kantoorinterieur. Dit door middel van full color wandvisuals op de muren, fotobehang in liften en op lockers en bewegwijzering en andere symbolen. Bijkomend voordeel van de sfeerbeelden is dat het de productiviteit van de werknemers verbetert en dat het bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

Eerder heeft Blomsma Print & Sign al diverse interne ruimtes aangepakt en voorzien van passende thema’s en wandvisuals. Blomsma is gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen op het gebied van signing, zowel intern als extern. Mocht u benieuwd zijn wat we voor uw project kunnen doen, neem dan gerust contact op.