Fotowanden en restyling AniCura Dordrecht

We mochten afgelopen week een project opleveren voor AniCura waarbij we met naadloos fotobehang en andere signing de vestiging in Dordrecht compleet hebben gerestyled. AniCura is een organisatie waar dieren voorop staan en vindt zijn oorsprong in Scandinavië. Het uit Zweden afkomstige bedrijf heeft een aantal van de meest gerenommeerde dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken van Europa en heeft als voornaamste doel het delen van kennis en middelen voor de zorg en het welzijn van dieren. Denk hierbij aan preventieve zorg tot aan gespecialiseerde chirurgische ingrepen en revalidatietrajecten.

Na inmiddels 11 vestigingen in Nederland gerestyled te hebben, kreeg Blomsma Print & Sign ook voor de nieuwste vestiging van AniCura in Dordrecht de opdracht van Systemtext om een totaalconcept af te leveren.

De nieuwe vestiging moest worden voorzien van interne signing, diverse huisstijluitingen, xxl wanddecoraties d.m.v. naadloos textielbehang, verlichte en onverlichte gevelsigning en een opvallende reclamezuil aan de voorzijde van het pand.

Systemtext is de vaste signpartner van AniCura in Zweden en schakelt door de prettige samenwerking al jaren met Blomsma Print & Sign. Ondanks de complexiteit en variëteit van de opdracht hebben we in zeer korte tijd het hele pand omgetoverd tot volwaardige AniCura vestiging. Met name het gebruik van bij de doelgroep passende afbeeldingen op Airtex fotobehang viel erg in de smaak.