Fotowanden en raamstickers verzorgingshuis Het Havenlicht

Opdrachtgever: Sonneburgh 

In verzorgingshuis Sonneburgh Het Havenlicht in Pernis, wonen ouderen die met veel toewijding en passie verpleegd en verzorgd worden door het personeel van Sonneburgh. Omdat het soms voorkomt dat een bewoner wat verward is en richting de lift of het balkon gaat om naar buiten te gaan, was er behoefte aan een oplossing door middel van signing en interieurdecoratie. Door de ramen naar het balkon, de deuren, de muren links en rechts van de lift en de lift zelf van raam- en muurvisuals te voorzien, kunnen deze plekken worden ‘gecamoufleerd’ waardoor het voor de bewoners minder aantrekkelijk wordt om naar buiten te willen.

In overleg met Sonneburgh is gekozen voor sfeervolle fotowanden en raamstickers met prints van een bos. Deze aanblik van een zonovergoten bos geeft sfeer, verfraaid de anders wat saaie witte muren en zorgen ervoor dat de bewoners niet de drang hebben om naar buiten te willen. Het lijkt met deze fotowanden en raamstickers wel alsof ze al buiten zijn.

Als u advies wilt over hoe uw verzorgings- of ziekenhuis met fotowanden en/of raamstickers een metamorfose kunnen ondergaan, neem dan contact met ons op.