Creatieve signing voor Citykids Rotterdam

Opdrachtgever: Variled

Citykids biedt specialistische zorg aan kinderen in de regio Rotterdam/Den Haag. Onlangs heeft Citykids haar locaties uitgebreid met Het Droomhuis in Rotterdam Prinsenland. In dit Droomhuis bevindt zich de medische kindzorg instelling Citykids. Iedere werkdag komen hier kinderen die helaas niet naar een reguliere kinderopvang kunnen gaan. Het is echter van belang dat ook deze kinderen kunnen dromen van hun toekomst. Daar dragen wij graag aan bij met creatieve signing!

In opdracht van Variled heeft Blomsma Print & Sign de productie en montage mogen verzorgen van diverse signing in en om Het Droomhuis van CityKids.

Full-color wandvisuals

In medische zorginstellingen voor kinderen is het van belang dat de kinderen zich veilig voelen en dat de omgeving prettig is. In het kader van veraangenamen zijn daarom de verblijfs- en behandelruimtes voorzien van mooie wandvisuals in verschillende thema’s. De zogenoemde ‘Exciting Wall’ van Variled. Op verschillende posities binnen het pand zijn de wandvisuals gecombineerd met projectie. Zo komen de muren tot leven en lijkt het net of er echt vissen en dolfijnen zwemmen! Deze ‘Living Wall’ is een ontzettend leuke ervaring voor de kinderen.

Creatieve signing met privacyfolies

Voor een aantal ruimtes binnen het Droomhuis van Citykids is privacy erg belangrijk. Daarom is hier gekozen voor privacy folies tegen inkijk. Deze folies zijn wel lichtdoorlatend maar beperken doorzicht. Alle ramen in de buitengevel zijn voorzien van een egale matte folie met een contourvorm van wolken. Binnen is een glazen scheidingswand omgetoverd tot dubbelzijdige ‘Living Wall’ door een visual op speciale glasfolie aan te brengen met een prachtig design speciaal voor de kinderen.

Bewegwijzering

Om het bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken de locatie te bezoeken heeft Blomsma ook gezorgd voor bewegwijzering. Een goede bewegwijzering werkt stressverlagend, een belangrijke factor in zorginstellingen en natuurlijk ook voor de bezorgende partijen. Binnen zijn ruimteaanduidingen in een bijpassende stijl gerealiseerd.

Gevellogo’s

Tot slot is het Droomhuis van Citykids voorzien van gevellogo’s aan de  buitenkant van het pand. Zo is de locatie goed herkenbaar voor bezoekers.

Artwork door Unraveled

De prachtige ontwerpen van Renske van Ravels van Unraveled zijn door Blomsma Print & Sign geproduceerd en geïnstalleerd. De nauwe samenwerking met Renske heeft voor een geweldig eindresultaat gezorgd waar we erg trots op zijn!

 

Bij Blomsma Print & Sign hebben we veel ervaring met signing  voor zorginstellingen en ziekenhuizen. We begeleiden bezoekers van A naar B en zorgen voor een ‘Healing Environment’ door het aanbrengen van prachtige wandvisuals en interacteive afleidingen.

Benieuwd wat we voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.