Complete aankleding Futureland MV2

Opdrachtgever: Havenbedrijf Rotterdam N.V.

In mei van dit jaar is op de nieuwe Maasvlakte (Maasvlakte 2) het interactieve informatiecentrum Futureland MV2 geopend. Als onderdeel van het project MV2 geeft Futureland nieuwsgierige bezoekers een kijkje in de toekomst. Zo kunnen bezoekers zelf virtueel meebouwen aan de Maasvlakte 2 en een virtuele vlucht maken boven de Maasvlakte in 2033.

Blomsma Print & Sign heeft in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam en Sandenburg concept creation diverse onderdelen van de permanente expositie uitgevoerd, van productie t/m montage. Ook de kenmerkende megagrote tekst op de gevel van het pand is door Blomsma gerealiseerd. Daarnaast verzorgde Blomsma de bewegwijzering in het drie verdiepingen hoge pand.

Het specialisme van Blomsma op het gebied van dergelijke totaalprojecten en de ruime ervaring met full color interieurdecoraties was voor het Havenbedrijf Rotterdam de doorslaggevende factor om de uitvoering van het project aan Blomsma over te laten. Door een goede samenwerking met Sandenburg werd in korte tijd het project gerealiseerd.