Compleet nieuwe signing voor vestigingen Ranzijn

 

Opdrachtgever: Ranzijn

Blomsma Print & Sign werkt al vele jaren met speciaalzaak Ranzijn tuin & dier. Ook dit keer mochten we de complete signing voorzien van de twee vernieuwde vestigingen, waarvan de grootste plaatst vond in Zaandam. Woensdagavond 13 april was de officiële opening, en wij waren hier natuurlijk bij!

Ranzijn tuin & dier

Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak waar je alles vindt voor dier, tuin & huis. Je vindt in de winkels een groot assortiment voor een voordelige prijs. Je kunt bij Ranzijn altijd terecht voor verse planten & bloemen, maar ook vind je een ruime keuze aan dier- & seizoensproducten. Naast de tuin, dier & kamer producten kun je bij Ranzijn ook terecht voor de dierenarts, de trimsalon of de hondenwasstraat.

Complete nieuwe signing

De buitenkant van de vernieuwde vestiging van Ranzijn werd voorzien van een nieuw, groot entreebord. Uiteraard volledig in de huisstijl van Ranzijn. Ook kreeg de vestiging een mooi nieuw reclamebord dat is bevestigd op de zijgevel van het dak. Uiteraard werd ook bij de uitgang in dezelfde stijl een bord geplaatst.

Binnen in de vestiging plaatsten we bovendien diverse signing, zoals een welkomsbord boven de ingang, bewegwijzering en overige signing en borden.