Mega reclamevisual ING

Opdrachtgever: ING Bank Nederland

Het kan niemand in Rotterdam en de rest van Nederland meer ontgaan; Het ING Renault F1 team komt naar de stad voor de Bavaria City Racing. Middels een mega reclamevisual op het kantoorgebouw van de Nationale Nederlanden wordt deze boodschap luid en duidelijk gecommuniceerd. De productie en realisatie van deze supergrote afbeelding is verzorgd door Blomsma Print & Sign uit Zoetermeer.

Wat begon als een vrijblijvende schets van Blomsma werd uiteindelijk een Visual van 1600 m² op het hoogste kantoorgebouw in Nederland. Het gebruikte materiaal voor de stickers is geperforeerd, waardoor er van binnenuit door het raam naar buiten gekeken kan worden. Blomsma is 3M Scotchprint Graphics Authorized Manufacturer en kon daarom de volledige 3M fabrieksgarantie geven op de folie

Uiteindelijk zijn 746 ramen voorzien van evenzoveel stickers. De prints zijn gemaakt op de Vutek UltraVu grootformaat printer van Blomsma. Met behulp van de glazenwasserslift zijn de stickers vervolgens aangebracht op het gebouw.