Caddy’s en Octavia toevoeging aan wagenpark Liftcentraal

Opdrachtgever: Liftcentraal

Als vaste leverancier van wagenparkbestickering verzorgde Blomsma Print & Sign een complete carwrap voor het bedrijf Liftcentraal. Kort geleden verzorgde wij bestickering van twee Volkswagen Caddy’s. En dit maal was het de beurt aan de Skoda Octavia. De gehele auto had een carwrap nodig omdat deze aanvakanlijk zwart was. Om de huissijl te bewaken heeft Blomsma Print & Sign de auto geheel wit en mat-zilver gewrapt.

Zowel de Skoda als de Caddy’s zijn toegevoegd aan het wagenpark van Liftcentraal.

Blomsma Print & Sign is specialist in het verwerken van 3M folies voor voertuigen. Wij verwerken enkel de hoogwaardige folies van 3M behoren met de status “Platinum” in het 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. En beheerd de huisstijl van haar klanten met zorg en voert deze waar nodig door op auto’s van verschillende merken.

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties met autobestickering. Bent u nieuwsgierig geworden waarom andere beheerders van wagenparken voor Blomsma hebben gekozen? Of naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!