Branding nieuwe locatie BNS Data Logisitics

Opdrachtgever: Ultimate Promotion Partner Europe

Logistiek dienstverlener BNS Data Logistics verhuisde onlangs naar een nieuw onderkomen. Het bedrijf heeft zicht gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Daihatsu Nederland te Vianen. Met de verhuizing kwam ook de behoefte naar passende signing op de nieuwe locatie aan de orde. Het BNS management vroeg communicatiebureau UPPE een volledig voorstel te doen, zowel voor de externe als interne branding op en in het pand. UPPE is vaste partner van Blomsma Print & Sign op het gebied van restyling en signprojecten.

In samenwerking met Blomsma Print & Sign heeft het pand van BNS een ware metamorfose ondergaan. Dit bestond uit onder andere branding op het pand in full color, banners op het dak, ge-update zuilen in de tuin, logistieke signs om de product stroom beter in beeld te brengen, een compleet nieuwe seminar ruimte, opvallende branding in de hospitality area en een frisse en klantvriendelijke receptie. Een compleet branding plan wat consistent een positieve merklading aan BNS Data Logistics geeft  in welke ruimte je ook bent.

Door de inzet van diverse productietechnieken en de flexibele montagecapaciteit van Blomsma Print & Sign zijn alle onderdelen van het omvangrijke project in eigen huis geproduceerd en in korte tijd op locatie aangebracht. Tevreden klant Ben Hölscher van UPPE: “Mijn zeer gewaardeerde dank aan de inzet van jullie mensen, ik vind dat Blomsma prima aansluit bij de UPPE mentaliteit door direct naar oplossingen te zoeken en kritisch te zijn op het geleverde resultaat. Dat is waar het bij ons ook om draait.”