Blomsma levert Squid® raambekleding en fotowanden voor grote organisatie in Rijswijk

Blomsma heeft voor een grote corporate organisatie die Europees actief is, het kantoor in Rijswijk mogen voorzien van meerdere kleuren Squid® zelfklevend raamtextiel en fotowanden in de vorm van peesdoeken.

Squid is een transparante stof  die aangebracht wordt op ramen en die het mogelijk maakt om de inkijk van een ruimte te minimaliseren. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk en speciale toepassingen. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is met 6 beschikbare kleuren geschikt voor elk type interieur en architectuur.

In dit project hebben we de Squid kleuren ‘Chalk’ en ‘Rock’ ingezet om op de raampartijen van de sporthal/fitnessruimte in dit gebouw meer privacy te genereren. Blomsma heeft de klant geadviseerd inzake de te kiezen Squid kleuren, heeft de banen op maat gemaakt en bevestigd op de ramen.

Squid in uw interieur toepassen

Squid heeft haar unieke textuur te danken aan de productietechniek. Het textiel wordt geweven met polyester garens en geniet zo van een zachte en warme uitstraling. Ondanks de textielstructuur is Squid eenvoudig te reinigen. Yoghurt, jam, chocolade en mayonaise etc. verwijder je zonder problemen. Daarnaast is Squid ook vocht- en hittebestendig en kan het worden toegepast op HR++(+)-glas of hoogrendementsglas.

Blomsma heeft meerdere Squid samples van iedere kleur voor u beschikbaar zodat u eerst kunt testen en ondervinden welke kleur het beste past bij uw interieur. Door een stukje bij wijze van proef te voorzien van  Squid, kunt u ook de uitstraling van het product van dichtbij zien. Op onze speciale Squid pagina op deze website kunt u er meer over lezen en ook de verschillende kleuren vergelijken.

Fotowanden in trappenhuis en sportcafé

In het trappenhuis van dit pand en in het sportcafé naast de sporthal en fitnessruimte, heeft Blomsma door middel van zgn. ‘peesdoeken’ de muren voorzien van inspirerende wandvisuals die indrukwekkende beelden laten zien van het eigen pand (trappenhuis) en motiverende en inspirerende beelden ter bevordering van een gezondheidscultuur (sportcafé). Het voordeel van deze oplossing is dat deze doeken, voorzien van prints door Blomsma geproduceerd) later eenvoudig in te wisselen zijn voor nieuwe prints. Ook de frames zijn demonteerbaar en op andere locaties te monteren indien gewenst. Het doekmateriaal heeft een B1 brandnormcertificaat.

Interesse in Squid raambekleding of fotowanden in uw kantoor? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en samples: print.sign@blomsma.nl of bel 079-3301000.