BIKUBE gaat verder met Annabel-sculptuur op de muur

Woensdag 22 november 2017 was de feestelijke onthulling van het door kunstenaar Franz Bodner ontworpen beeld van Annabel op de Sterrenschool BIKUBE in Hoofddorp. De basisschool vond dat de gevel van de school een frisser uiterlijk diende te krijgen. In opdracht van grafisch vormgever Jan Olijhoek en de directeur van de school, Anneke Slegers, is kunstenaar Franz Bodner aan de slag gegaan om een ontwerp te realiseren. Dit ontwerp is een combinatie van Annabel, het door Franz Bodner bedachte figuur, en het logo van de school.

Blomsma heeft de aluminium panelen waarop dit ontwerp is geprint ook nog voorzien van een sterk anti-graffiti laminaat. Aangezien de panelen bij een speelplein aan de muur bevestigd zijn, moeten ze tegen een stootje kunnen. Nadat het eindresultaat onthuld is, waren zowel Jan Olijhoek als Anneke Slegers zeer tevreden over de nieuwe uitstraling van het gebouw.

Blomsma Print & Sign werkte al voor talloze projecten samen met basisscholen. Zo werden onder noemer ‘EenTreeDrie’ al vele basisscholen voorzien van leerzame trappen en zijn al vele wanden en gevels voorzien van nieuwe, frisse huisstijlen of grafische elementen. Mocht u graag vrijblijvend willen bespreken wat er voor uw schoolgebouw mogelijk is op het gebied van exterieur- of interieurrenovatie of –decoratie, neem dan contact met ons op.