Bijzondere glasfolie Dierenkliniek Thorbeckelaan

Opdrachtgever: Dierenkliniek Thorbeckelaan

In opdracht van Dierenkliniek Thorbeckelaan Den Haag heeft Blomsma Print & Sign een creatieve bestickering mogen uitvoeren. De dierenkliniek heeft het afgelopen jaar een verbouwing ondergaan en bij de oplevering van het vernieuwde pand hoort sprekende glasdecoratie. Blomsma ging aan de slag met het ontwerp van Architect Philip Poel.

Bij de uitvoering is gekozen voor een contour gesneden full color print in combinatie met hoogwaardig 3M etched glasfolie. De illustraties zijn aan de binnenzijde van de ramen aangebracht waardoor deze niet onderhevig zijn aan weersomstandigheden. De bestickering met het logo en de naam van de kliniek is uitgevoerd met een witte translucente lichtbakfolie met aan de binnenzijde verlichting zodat deze ‘s avonds ook goed zichtbaar is.

Het ontwerp is vervolgens ook gebruikt op de binnendeuren waardoor alle uitingen binnen de kliniek goed op elkaar aansluiten. De bestickering is subtiel maar aanwezig, een leuke uitdaging voor Blomsma Print & Sign met mooi resultaat. Een bijzonder detail is het gebruik van kruisjes als pixels in de afbeeldingen.