Bewegwijzering voor Fleetpark

Fleetpark Leidschendam is een bedrijventerrein met meerdere ‘multitask’ kantoorpanden.Er is een pand intern opgeknapt, waar een eenduidig bewegwijzeringssysteem moest komen en dat was meteen aanleiding om ook de buitenbewegwijzering aan te pakken.

Vorm en materiaal van de binnenbewegwijzering is doorgevoerd in de buitenzuilen. Men wilde de naam Fleetpark wat meer naar voren laten komen, dat is in nieuwe huisstijl op de buitenzuilen geplaatst.De teksten zijn weer los verwisselbaar

Voor de binnenbewegwijzering is V-Sign gebruikt; een gebogen, geanodiseerd aluminium bewegwijzerings­systeem afgewerkt met aluminium eindkappen.
In de entreeruimte staat een zuil met losse full color stickers geprint op 3M 1100 vinyl en mat gelamineerd. Een nieuwe huurder is makkelijk bijgevoegd of aangepast en altijd in huisstijl uitvoerbaar. De teksten op verdere verwijzingsborden zijn uitgevoerd in mat zwart zelfklevend vinyl, waardoor elke tekst los verwisselbaar is. Het V-Sign systeem werkt ook heel gemakkelijk met papieren inserts, elk bedrijf kan zeer voordelig zijn eigen full color print in een deurbord inschuiven.