Bestickering wagenpark Vandervelde Protection

Het Zoetermeerse bedrijf  Vandervelde Protection besloot begin 2015 dat het hoog tijd was voor een frisse en eigentijdse huisstijlbestickering op het wagenpark. Doel was om een duidelijk herkenbare bestickering te creëren waardoor de communicatiewaarde van het wagenpark werd vergroot. Met de aanschaf van een vijftal nieuwe Opel Combo bedrijfsauto’s krijgt de vernieuwing van het wagenpark ook daadwerkelijk gestalte.

Vandervelde Protection gaf vaste partner Blomsma Print & Sign de opdracht om vorm te geven aan een moderne bestickering van de nieuwe bedrijfswagens. Na een ontwerpronde werd gekozen voor een opvallende bestickering met vrijstaand logo. Blomsma Print & Sign verzorgde zowel het ontwerp als de montage van de autobelettering.

Peter Politiek van opdrachtgever Vandervelde Protection is erg content met het resultaat: “Ik ben erg tevreden over de bestickering op onze nieuwe bedrijfsauto’s . Je herkent de bestickering op de auto’s van afstand en ook de bestuurders van de auto’s zijn er erg blij mee”