Bestickering met folie locomotieven Railpromo

De taak aan Blomsma Print & Sign om drie locomotieven van Railpromo te voorzien van full color bestickering, wat al jaren een specialiteit is van Blomsma. Het zogenaamde trainwrapping of locwrapping.

Het compleet inpakken van de locomotief was een mooi en uitdagend project dat in korte tijd is afgerond op locatie in de werkplaats van Shunter te Rotterdam. Blomsma heeft dit binnen tweeënhalve dag gerealiseerd. Vanwege tijd- en kostenbesparing is er bewust gekozen voor bestickering in plaats van het spuiten van de locomotieven.

De 16,5 meter lange loc van Railpromo is de trekker van de Dinner Train. Het bijzondere concept laat bezoekers van de trein genieten van heerlijk eten en Nederland vanuit een nieuw perspectief ontdekken. Aan boord van de trein voor een mooie tour door het Groene Hart of Noord Holland terwijl men geniet van een lunch, borrel of uitgebreid diner. Afgelopen weekend mocht de eerste nieuw bestickerde loc gaan rijden.

De klant is heel erg tevreden met het eindresultaat. Vooral bijzonder vonden zij hoe “de neus” van de loc werd ingepakt, “bijzonder om te zien hoe dat gebeurt”. De loc van Railpromo is van hoogwaardig zelfklevend vinyl van 3M™ voorzien met een bestickering in de huisstijl kleuren. Over deze vinyl is een beschermend laminaat geplaatst om vandalisme te voorkomen.

Het is niet de eerste keer dat Blomsma een locomotief heeft mogen voorzien van een nieuwe huid met 3M™ folies. Het inpakken van locomotieven met folie is zeer specialistisch werk. Blomsma is door de bewezen ervaring, kennis en kwaliteit geselecteerd als partner voor onder andere Rotterdam Rail FeedingBeacon Rail en Shunter voor het bestickeren (ook wel wrappen) van locomotieven.

Op onze speciale pagina over trainwrapping leest u alles over dit proces en voor welke klanten we dit reeds verzorgd hebben.

Foto’s Remco van den Bosch.