Restyling AniCura in Zoetermeer

Opdrachtgever: Systemtext

De vestiging van Dierenkliniek AniCura in Zoetermeer onderging een restyling, waarbij Blomsma Print & Sign alle indoor & outdoor signing heeft verzorgd. Op de gevel van het pand is het logo van AniCura geplaatst en boven de ingang staat duidelijk met gevelletters de naam: ‘AniCura Dierenkliniek Zoetermeer’. Naast het pand staat een opvallend bewegwijzeringsbord en bij de parkeerplekken zijn parkeerbordjes bevestigd. In het pand en op de ramen is het logo op meerdere plekken aangebracht met zelfklevende folie.

Blomsma Print & Sign is de vaste signing partner voor AniCura in Nederland en heeft al vele vestigingen mogen voorzien van een restyling. Bent u benieuwd naar de andere AniCura projecten? Bekijk dan de andere projecten in de projectgallery over hoofdkantoor in Amsterdam, outdoorsigning in Wilhelminaoord en restyling van AniCura vestigingen.

Wilt u ook een complete restyling voor uw pand, of meer informatie over de mogelijkheden van signing voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze projectleiders.