Totaalprojecten creatieve signing

Totaalprojecten Creatieve signing

Totaalprojecten kunst & creatieve signing

Vaak ziet u zulke leuke, prikkelende, mooie en artistieke kunst & design-objecten Wie verzint het? wie regelt het? en ook, wie maakt het? We hebben het hier over vele en zeer uiteenlopende totaalprojecten creatieve signing. De artistieke grondslag, het aantal betrokken partijen en de technische uitvoering van dergelijke uitingen is zo divers dat daar géén standaard oplossing of bedrijf voor is. De zeer uiteenlopende eigenschappen van personen en organisaties spreken verschillende talen en kijken écht anders de wereld in. U zult begrijpen dat wat voor de artistieke geest “een creatie” is dit door een praktische monteur als “een klus” wordt gezien. Het is een hele kunst alle neuzen van de betrokkenen op een lijn te krijgen, dit nog los van de technische realisatie… Belanghebbende partijen lopen uiteen van; kunstenaar, inspraakcommissie, facilitair beheer, eindgebruikers, budgetbewakers, techneuten en monteurs.

Hoe dan wel?

Wat van essentieel belang is voor het slagen van een kunstzinnige uiting is gevoel. Gevoel voor verschillen, details, uitgangspunten, oriëntaties en techniek. Een centrale persoon die luistert en indexeert wat de wensen zijn van alle betrokkenen en die hierin de vertaalslag maakt en alles centraal coördineert en stuurt. Met een ruime hoeveelheid geduld en ervaring bent u bij Blomsma Print & Sign aan het juiste adres.

Vindingrijk en innovatief

Blomsma Print & Sign is al decennia lang een vindingrijk en innovatief bedrijf waar vele disciplines onder één dak zijn samengebracht. Veel van deze disciplines liggen ten grondslag aan de daadwerkelijke technische realisatie van kunst- of lichtobject. Onze breed georiënteerde vakspecialisten adviserende u in afgewogen samenspraak om zo voor u tot een optimaal en haalbaar resultaat te komen.

Wij zullen u adviseren in onder andere de volgende aspecten:

  • Planning, sturing, begeleiding
  • Uitstraling en vormgeving
  • Vergunningen en integratie in de omgeving
  • Materiaalkeuzes
  • Productie en constructie
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Garanties en onderhoud
  • Veiligheid en certificering
  • En uiteraard... de prijs!


bekijk onze projecten