Kunstobjecten Blomsma Print & Sign

Kunstobjecten

Kunstobjecten in publieke ruimten

Leuke, prikkelende, mooie en artistieke kunstobjecten trekken de aandacht. Dat is zo in een museum, maar ook in andere openbare ruimten. Zelfs in het drukke straatbeeld vallen ze op. Kunstenaars leveren dan ook een belangrijke bijdragen aan de leefbaarheid van onze maatschappij. Graag helpen wij om kunstuitingen op iedere locatie tot hun recht te laten komen.

De belangen van betrokkenen

Onze bijdrage betreft vooral de realisatie van bijzondere reclame & kunst in, tegen of op gebouwen en in de vrije openbare ruimte Wij begrijpen de bedoelingen en de belangen van de verschillende disciplines die bij zo’n realisatietraject betrokken zijn. Bijvoorbeeld de kunstenaar zelf, de opdrachtgever, de eigenaar en de gebruiker van het pand, de gemeentelijke kunst- en welstandcommissie etc. Zoveel hoofden, zoveel zinnen, zoveel belangen!

Aanloop tot technische realisatie

Naast inlevingsvermogen en de combinatie van geduld en slagkracht is een grote mate van materiaalkennis essentieel. Daarbij is het veelal noodzakelijk om door middel van visuele presentaties en zelfs proefopstellingen het eindproduct al in een vroeg stadium inzichtelijk te maken. Door onze vindingrijke en innovatieve houding komt iedere kunstuiting tot zijn recht.

Uitvoering en materialen

Net als bij gevelreclame, interieurdecoratie en autobelettering maken wij voor kunstuitingen alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Naast vele soorten hoogwaardig zelfklevend vinyl maken wij ook regelmatig gebruik van diverse textielen, kunststof plaatmaterialen, glas, aluminium, staal en verschillende vormen van verlichting.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten