Blowups Unilever producten creatieve reclame-uitingen Blomsma Print & Sign

Creatieve reclame-uitingen

Creatieve reclame-uitingen

Met creativiteit bereikt u véél. Ongeacht de locatie die u voor ogen heeft of het effect dat u wenst te bereiken. De exposure wordt optimaal met creatieve reclame-uitingen die deskundig zijn uitgevoerd en gemonteerd. Daarbij zijn wij u graag van dienst. In principe plaatsen wij uw reclame op iedere denkbare locatie. Dat kan zijn op uw bedrijfs- of bedrijventerrein, in het interieur of aan de gevel van uw gebouw. Zelfs in openbare buitenruimten zoals sporthallen, -velden, speeltuinen etc.

Sponsoren van rotonde

Creativiteit krijgt ook een plaats in het verkeer. Zo worden rotondes steeds vaker reclamedragers en daardoor belangrijke oriëntatiepunten. Dit maakt het sponsoren van een rotonde tot een mooie gelegenheid om reclame te maken voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat iedere weggebruiker over ‘uw’ rotonde praat. Samen met u, uw afdeling communicatie en eventueel een door u of ons in te schakelen kunstenaar bedenken wij een opzienbarende reclame-uiting of kunstobject. Wij weten aan welke gemeentelijke voorwaarden de inrichting van uw rotonde moet voldoen. Zijn de betrokkenen akkoord met het voorstel en de kosten, dan gaan wij over tot productie en inrichting van uw rotonde.

Guerrilla marketing en spectaculars

Probeert u iets bijzonders van uw reclame-uiting te maken? Bijvoorbeeld een opvallende blow-ups in de vorm van een overdreven groot product, logo of huisstijlelement? Laat ons uw bedrijfsgebouw inpakken of voorzien van een ludieke decoratie. Een opvallende lichtreclame, bijzonder uitgevoerde billboard of spectacular, eventueel in combinatie met guerrilla marketing trekt aandacht. Het bereikt massa's mensen en houdt langer iemands aandacht vast. Graag bespreken wij met u de creatieve mogelijkheden en technische oplossingen.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties van creatieve reclame-uitingen. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Voor meer informatie over creatieve reclame-uitingen kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders.

bekijk onze creatieve projecten